Hotel Thermal, Karlovy Vary


hotel thermal

Ve výjimečném hotelu stál před námi specifický úkol, koncept podávání jídel je v Thermalu částečně odlišný od ostatních 4* a 5* hotelů. Jídla jsou zde z 90% podávány samoobslužně ve 24 m dlouhém samoobslužném výdeji bufetového stylu all inclusive (hosté samozřejmě mají stále i možnost výběru minutek á la carte). Kuchyň je dimenzována na denní produkci minimálně 800 jídel.

Od počátku byl v projektu ze strany investora kladen důraz na kvalitu a dlouhou životnost zvolených zařízení a technologií. Společnost InterGast v souvislosti s požadavky investora realizovala řešení, v němž dominuje tzv. těžké vaření - 4x multifunkční pánve Frima InterGast Product, kotle MKN (z toho jeden s funkcí Ecocontrol), konvektomaty InterGast Product a minutková linka sestavená z indukční technologie zabudované pod jednou deskou v hygienickém provedení. Je třeba zdůraznit, že Hotel Thermal používá multifunkční technologie proti jednoúčelovým zařízením.

Doplňující informace:

Zázemí kuchyně (skladovací a přípravné úseky včetně chladících a mrazících boxů) jsou rozmístěny na ploše přibližně 315 m2.
Varný úsek a umývárny nádobí na ploše přibližně 140 m2.
Realizace v období jaro 2014