Hold-o-mat InterGast PRODUCT

Jedinečný specializovaný přístroj pro nízkoteplotní úpravy, konfitování, noční úpravy, zrání a udržování pokrmů. Díky své velikosti, váze i výkonnosti nalézá uplatnění v každé kuchyni včetně využití při cateringu.

  • Unikátní systém vytápění pomocí keramického drátu vytvářející tzv. měkké teplo, které je šetrné ke každé surovině
  • Přesná teplota a možnost regulace vlhkosti zaručuje vysokou šťavnatost pokrmů, malou ztrátovost a rovnoměrné zabarvení
  • Inteligentní systém odvlhčování zaručuje optimální vnitřní klima
  • Jednoduchá obsluha pro efektivní a rychlé využití
  • Elektronické ovládání s foliovými tlačítky a digitálním ukazatelem
  • Kvalitní provedení: vnitřní i vnější plášť z chromniklové oceli s hygienickým vnitřním prostorem
  • Volitelné provedení se sondou teploty jádra

„Hold-o-mat InterGast PRODUCT se v Pražském kulinářském institutu stal každodenním pomocníkem, používáme ho při mnoha kurzech. Je jedno, zda je seminář zaměřen na kuchyni českou,francouzskou nebo asijskou, Hold-o--mat InterGast PRODUCT je nezbytnou součástí konceptu. Myslím, že v žádné profesionální kuchyni by neměl chybět." říká Roman Vaněk, majitel Pražského kulinářského institutu.

„Bez zařízení hold-o-mat InterGast PRODUCT si svoji práci již nedokážu představit", říká šéfkuchař a specialista na gastronomii,Jan Heřmánek. „Využívám ho při všech přípravách a dokonce i při cateringových akcích. Díky přípravě při nižších teplotách jsou ztráty na mase až o 30% menší a spotřeba energie je díky inovačnímu způsobu vytápění 50%-tní. Navíc možnost vaření přes noc bez nutnosti mé účasti a stálé stejnoměrné zabarvení produktu po celou dobu výdeje...to je prostě dokonalé."

PRODUKTOVÁ ŘADA

 

medaile

 

Nasloucháme šéfkuchařům
v praxi, jejich přání a zkušenosti jsou inovacemi pro naše přístroje
InterGast PRODUCT.