Šokové zchlazení

Při dodržení času a koncové teploty jádra nedochází k množení bakterií, což prodlužuje dobu skladovatelnosti produktu při splnění veškerých hygienických norem. Díky tomu zabezpečíte stálou nabídku jídel, plynulost provozu a pracujete beze ztrát s možností přípravy polotovarů.

Potraviny jsou dle specifik a potřeb zchlazovány pomocí cyklů:
Program Delicate – šetrné zchlazování
Program Strong – intenzivní zchlazování

Chladící proces startuje okamžitě, po ukončení cyklu je přístroj automaticky přepnut do režimu „udržování - skladování"

Klíčové vlastnosti:
vícerychlostní ventilátor
dynamický a standardní režim
vícebodová sonda
Personal manager
přestavitelné zásuvy
USB konektivita
řízené rozmrazování, kynutí (provedení PLUS+)
systém SAVIGEN pro likvidaci bakterií (Bioxygen technologie)
systém HCCP - vnitřní paměť pro ukládání dat o chladících časech, teplotách a případných poruchách odložený start

Ze zkušenosti doporučuje Antonín Brych, gastronimický specialista a odbroný poradce, šokové zchlazovače Multi Fresh především pro českou a slovenskou kuchyni. "Díky tomuto zařízení jsem zatraktivnil jídelní lístek bez omezení sezónností surovin, zvýšil kvalitu podávaných pokrmů, a to vše za minimální časové a energetické náročnosti."

PRODUKTOVÁ ŘADA EF

PRODUKTOVÁ ŘADA MF